Envelopa Office Center se plní, hlásíme 60% obsazenost

7. 6. 2021

Úspěšně pokračujeme v uzavírání smluv s budoucími nájemci kanceláří. K dnešnímu dni jsme pronajali již více než 60 % ploch. Současně jednáme s řadou dalších zájemců z Olomouce, okolí i ze sousedních krajů. Řešíme poptávky na prostory o rozloze od 200 až po několik tisíc m2.

Významným nájemcem bude společnost CSG Defence, a.s., která je součástí holdingu Czechoslovak Group a působí v oblasti obranného průmyslu. Další prostory obsadí např. advokátní a poradenská kancelář Arrows či společnost Silack, podnikající ve stavebnictví a odpadovém hospodářství. Kanceláře v 6. patře o rozloze 1 300 m2 obsadí skupina REDSTONE.

Společnost Gallanzaro bude v Envelopa Office Center provozovat co-workový koncept servisovaných kanceláří FreeWork. Sdílené kanceláře ve 2. patře mají kapacitu od 1 do 6 osob a nabídnou až 160 pracovních míst. Prostory budou vhodné jak pro firmy různých velikostí, tak i individuální pracovníky. K dispozici jim bude internetové připojení, multifunkční tiskárna, možnost pronájmu zasedací místnosti s cateringem či sdíleného elektroauta, služby recepce a coffee point.

Celé třetí patro s plochou 2 830 m2 obsadí dosud největší nájemce, BANKA CREDITAS, která prostory využije jako back office, call centrum a hypoteční centrum. Velkým lákadlem v atriu budovy bude trendy bistro slavného michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten je zároveň šéfkuchařem společnosti Lobster Catering, která bude mít v přízemí EOC zázemí s jednou z nejmodernějších kuchyní na Moravě.

Mohlo by Vás také zajímat

    Chcete si pronajmout kanceláře v Envelopa Office Center?

    Přijďte se k nám podívat na vlastní oči. Rádi Vás provedeme. Zanechte nám na Vás kontakt a my se Vám ozveme.